Galleri Skogøy

Kristin Skogøyprt_1448270827
org.nr.  919 362 685
Hernesveien 10, 8003 Bodø
mobil      95275910

kskogy@gmail.com
www.kristinskogoy.com
Nordland

Leira er et fantastisk materiale, villig ,formelig og tilgjengelig! Jeg ble umiddelbart bergtatt da jeg begynte å jobbe med den for et par år siden, og -16 etablerte jeg meg i eget verksted der jeg jobber 2.hver uke. Foreløpig er jeg så fersk i faget at jeg stadig prøver ut forskjellige teknikker og ulike typer leire, men min bakgrunn som fødselslege og gynekolog skinner nok gjennom i motivvalget mitt der jeg er opptatt av det menneskelige og organiske.

Jeg er født i -64, er utdannet lege og elsker faget mitt på fødeavdelingen i Bodø der jeg har jobbet i mer enn tjue år. Samtidig har jeg alltid vært fascinert av kunst, og særlig det tredimensjonale uttrykket. Ønske om å fordype meg mer, førte meg til Lofoten der jeg gikk to år på Nordland kunst-og filmfagskole. Deretter har jeg forsøkt å kombinerer arbeid i eget studio med fast ansettelse som overlege på sykehuset i Bodø.

Foreløpig har jeg ikke etablert eget utsalgssted, men  har solgt på ulike markeder og gruppeutstillinger. Jeg planlegger en separatutstilling i Bodø i november, og er i forhandling med en gallerist etter dette.