Ceramic Art London 2014

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det var en interessert og glad gjeng som ankom London på studietur kombinert med årsmøte. Vi hadde messepass i tre dager, så vi kunne komme og gå som vi ville. Slik ble det jo også tid til både sightseeing, shopping, teater og pubbesøk for den som ville det.

Årsmøtet holdt vi først, så bar det i vei til messa.Vi vakte litt oppsikt med våre keramikknåler med Norwegian Potters på. Da var det veldig lett å komme i prat med keramikerne. Fint påfunn, Olaug.

Vi bodde på Bayswateer, så vi kunne bare gå rett gjennom parken til messa.

Så fenomenalt mye flott å sjå! Mye rart også, sjølsagt. Og mye artige ting.  I tillegg var det en del utstyr og mange bøker å få kjøpt i kjelleren, og litt å ete på.

Vi var imponert over hvor flott det var stilt ut. Standene var reine, minimalistiske, uten duker og rot, og det var lekkert satt opp. Det var tydelig at dette var eksklusivt og ikke ei vanlig salgsutstilling, sjøl om det også ble solgt varer derfra. De hadde et lite lager et annet sted i bygget, og gikk dit og hentet varer de fylte opp igjen med.

Det er så fint med bilder en kan sjå på i etterkant. Vi måtte spørre  hver enkelt om lov til å ta bilder, men mange var veldig villige til å stille opp ved sine ting og la seg fotografere også.  Det er veldig bra å ha «personen bak» å kombinere med minnene.

Her er et utvalg av standene, en del navngitte.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Vi fikk alle hver vår katalog, der var det et bilde fra hver stand. Og det var jo ikke alt det ble tatt bilde av. Her er noen smakebiter:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Noen av oss var også på Contemperary Ceramics i Russel Street, visavis British Museum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s