Nytt fra Kristin Skogøy

Egenpresentasjon Kristin Skogøy:prt_1448270827
Jeg er født -64, utdannet lege og jobber på en kvinneklinikk i Bodø ,byen der jeg også har etablert eget keramikkverksted. Arbeidstiden min er slik at jeg veksler mellom sykehusarbeid og  utforskning av leiras uendelige muligheter.


Den kunstneriske utdannelsen har jeg fra Nordland Kunst-og filmfagskole, men ellers er jeg i hovedsak selvlært. Verkstedsarbeidet gir meg ro og glede, og iblant  litt frustrasjon…..Jeg jobber hovedsakelig med steingods, og liker godt å jobbe frem organiske, taktile former der leiras plastisitet stadig gir overraskende former tilbake.

SAMSUNG CSC

Jeg har hatt diverse private salgsutstillinger, vært så heldig å få stille ut på noen gallerier SAMSUNG CSCrundt om i landet. Mine produkter finnes også for salg ved Husfliden i Bodø.
Ellers har jeg undervist ved  diverse keramikkurs, samt jobbet som gjestelærer for visuelle fag ved Nord Universitet.

SAMSUNG CSC

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s