Danske keramikere i samarbeid om ny keramikkfabrikk på Bornholm.

Den danske keramikkfabrikklogo dendanskekeramikfabrik-spejling

 

Den danske Keramikfabrik er en fabrik under etablering.

Den Danske Keramikfabrik producerer keramik i Danmark, for alle kunder, der er interesserede i høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Fabrikken er ejet af 16 keramikere/mindre virksomheder, som er gået sammen om at lave et keramisk produktionssted i Danmark. Tanken er at skabe et levende sted, hvor håndværket bliver bevaret på danske hænder, og videreudviklet til glæde for ejerkredsen og eksterne kunder. Et sted hvor man kan fordybe sig og udvikle produkter i et nært samarbejde med dygtige håndværkere. Den Danske Keramikfabrik er klar til produktion i begyndelsen af 2016.

Hvem ejer fabrikken?

Den Danske Keramikfabriks ejere er professionelle keramikere og designere, der alle har egne virksomheder.

Kendetegnet for ejerkredsen er lysten til at skabe produkter i høj kvalitet baseret på faglighed, viden, nysgerrighed og indgående kendskab til materialer, teknikker og håndværket. De mange forskelligartede produkter spænder vidt fra unika, noget skulpturelt og eksperimenterende til brugsting i større og mindre serier med fokus på form og funktion.

Les mer

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s