Ceramic Arts Daily, You Tube og Pinterest

Blir du aldri lei av tips og triks til nye måter å jobbe med keramikk på, eller av å sjå på noen demonstrere disse teknikkene for deg?  Da er det nesten ingen grenser for hva du kan finne på nettet! Her får du noen tips til hvordan du kan gå fram, anbefales:CADlogoNEWNameplatepinterestlogo

youtubelogo

 

Vil du slippe å lete etter dette sjøl, er det veldig greit å registrere seg og melde seg på nyhetsbrev fra Ceramic Arts Daily. Så får du nye tips hver dag på epost, og hver uke er det ei oversikt over denne ukas tips. Det er veldig ofte gratis utdrag av videoer, så kan du kjøpe nedlasting av hele videoen om du ønsker.

Her kan du også kjøpe eller laste ned bøker, og du kan alltid laste ned «freebies», små utdrag, gratis. Dette er et amerikansk nettsted.  Du ser det meste uten å logge deg inn, men om du skal delta i diskusjonsforum, må du logge inn. Se bildet under

CAD bilde

CAD har også facebookside om du heller vil bruke den.

Ser du noe du vil undersøke nærmere, er det bare å gå videre på nettadressene du finner. Det er «uendelig» med keramikk på nettet. (Og vips har hele dagen gått)

pinterestlogo(sammendrag for pin interest) er et nettsted som også har mye bilder og noen videoer av keramikk. Du organiserer interessene dine på oppslagstavler. De har noe for enhver annen  interesse også, forresten. Det fungerer slik at du registrerer deg først, så søker du på noe du liker, f. eks. keramikk. Da kommer det bilder av keramikk, så trykker du på pin it  på et bilde du liker og  lagrer  det på ei egen oppslagstavle. Du kan lage så mange tavler du vil.

Pinterest-3

Du trykker pin it på bilder du vil ha på tavla di.
Du kan følge andre.
Du kan legge ut egne bilder.

Så får du mailer  fra Pinterest med forslag til bilder de tror du liker (av mer keramikk). Så går du inn på bildene som fører til andre tavler og  trykker deg videre og får flere og flere bilder på tavla di, og kan gå videre og videre..

Pinterest på facebook  og Pinterest keramikk

Slik kan ei nylaget tavle se ut:Pinterest

 

video You TubePå You Tube er det et utall av demonstrasjonsvideoer innen keramikk. Det er bare å søke på det du vil sjå demonstrert. På bildet over er det video som kommer fra Ceramic Arts Daily. Da er det mange forslag på nye videoer til høyre. Så bare klikker du, ser og får nye forslag. Er det noe du liker, kan du abonnere på videoer, så får du mail når det er nye videoer fra de samme. Du må registrere deg først, men det er gratis.

Vil du begynne på denne sida på bildet over, trykker du her

Ellers har Lisa Hammond fra messa mange videoer,f. eks.denne:

og Hsinchuen Lin har veldig instruktive videoer:

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s