Christel Moen nytt medlem

Vi ønsker velkommen til Christel Moen fra Tolga!

Verkstedet hennes heter den blaa delfin.

Christel  Moen, tlf. mob.975 45 489

christelmoen@gmail.com

   

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jeg driver eier og driver «den blaa delfin»keramikkverksted. Startet og registrerte det april 2000 som enkeltmannsforetak i Brønnøysundreg. Sommeren 2008 åpnet jeg galleri/utsalg hjemme på Tolga,der jeg også har verksted. Drev et brukskunstutsalg i Svelvik,Vestfold sammen med 2 andre i år 2001/2002.ellers har jeg deltatt på div.messer/stander bl.a Kjerringtorget 2005,og Rørosmartnan,flere ganger,sist i eget galleri. Galleri K44. Som nå har blitt utvidet med flere deltakere og under ny logo. Galleri GLØD.

Har sammen med en annen keramiker,hatt 2 utstillinger hos Galleri Elgen på Tynset kulturhus, første gang februar 2010 og sist gang okt/nov 2011.

I hovedsak har jeg de siste årene viet meg mer og mer til skulpturer,der jeg skildrer mennesker i dagligdagse situasjoner men med en liten humoristisk/karikatur vri. Ellers er det jeg kaller fantasifat der jeg bruker farger og naturen en del av min kolleksjon.

Er i bunn og grunn nokså selvlært,fikk det grunnleggende ved et keramikkverksted i Røyken,Buskerud for 17 år siden ca,og noen grunnkurs bl.a i raku-brenning.Har ellers holdt meg til lære og feile metoden,og lese en del litteratur.

Her er en del bilder,også fra Galleri GLØD.

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s