Onahelga rett rudt hjørnet

Nå gleder vi oss veldig til å komme til Ona og møte så mange av medlemmene våre til ei trivelig aktivitetshelg! Vi blir ti medlemmer pluss noen til. I morgen tidlig, eller alt i kveld for noen, gir vi oss i veg

. 

Turen ut til Ona med båt kan bli en fantastisk flott naturopplevelse, så ta med kikkert om du har.  Ferja går mellom små øyer noen plasser, og det er masse fugl og kanskje sel å sjå fra båten om vi er heldige.

Været ser lovende ut, sjøl om det er litt kaldt. Så vi trenger gode og varme, vindtette klær til oppholdet. Spesielt spennende blir det om det blir fint «rakuvær» . Vi skal drive ute og brenne hele lørdagen.

Disse bildene er fra ei  av Målfrids tidligere rakubrenninger.

I tillegg til rakubrenningene skal vi prøve oss på forskjellige trykketeknikker, begitning malt på gipsplate, dekaler og smeltebegitning.

Det blir årsmøte. Masse sosialt,  god mat, rundtur på øya og anledning til å utforske ting på egen hånd.

Vår sekretær, keramiker Anne Marit Steinshamn, har gjort masse forberedelser og tar generøst mot oss og lar oss bruke verkstedet sitt, Brun & Blå.  Vi gleder oss stort!

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

2 svar til Onahelga rett rudt hjørnet

  1. Gro Kjellnes Løvik sier:

    Takk for en fantastisk helg på Ona! Inspirerende og sosialt møte med så mange kjekke og dyktige keramikere. Gleder meg til neste gang vi møtes 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s